feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Event sebulan officially habis!

Labels: ,

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Post kali ni agak panjang, bukannya tulisan berjela-jela, tapi gambar yang banyak giler!

Post ini merupakan penutupan secara rasminya bulan raya.



Yang paling meriah sambutan raya pada kali ini rasanya Open House K2.20. Rata2 pertanyaan saya kepada mereka dari kelas lain saya membuat kesimpulan, Raya Open House kita yang terBest sekali!!

Sarapan Time



Selingan Time


Event Time

Pengerusi majlis yang berbakat dengan selingannya yang mencuit hati

KK menyampaikan ucapan

Bacaan sajak oleh K.Zu


Setiap warga K 2.20 diberi peluang untuk memberi sepatah dua kata. Ada yang rilek ja.. ada yang melucukan dan ada yang sebak. Jai tersebak gak.. tapi cover laaaa.... hehehhe


Ni DJ lagu-lagu raya..


Ayahanda menerima cenderamata yang tak seberapa dari kami ni
tapi sebelum tu memang dah kenakan ayahanda dulu :)


Bukan kena apa... kena jadi Panglima Kertas dulu! :)


Ni kek besday untuk Ayahanda.. lilin dah disembunyikan dengan tujuan menyembunyikan juga usia ayahanda.



Panglima Kertas sedang beraksi.. menikam mangsanya (kek)



Tibalah masa bergambar kenangan beramai-ramai sekelas..

VIP yang hadir a.k.a pensyarah-pensyarah lah







Rakan-rakan kelas lain turut hadir untuk menghabiskan juadah yang banyak giler ni






Tukar-tukar Hadiah Time











"Apa yang penting?? "
"KERJASAMA!!!"


Horay!! Alhamdulillah, majlis ini berjalan lancar, semua kenyang, semua hepi, semua puas hati, semua tolong menolong menjayakannya! Cayalah!!!

0 comments:

Post a Comment