feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Autistic Kid Plays High School Basketball

Labels: ,



After years of fetching water, he finally got chance to play

Beberapa hasil kerja Jai

Labels:


Beberapa hasil kerja Jai telah di uploadkan di blog hobi Jai yang berkenaan wedding photography, design dll. Boleh la kengkawan menjenguk di http://videl-design.blogspot.com/.

CD dah siap

Labels: ,

Assalamualaikum.. apa khabar semua? Jai harap semua sihat dan best kat sekolah masing2. Minta maaf pasal gambar kelas kita, jai x bagi dari kissm lagi. Balik kampung lak sibuk ngan kenduri kawin di rumah dan wedding photographer di beberapa kenduri. Dalam tempoh itu sampailah ke hari ini, Jai duk buat sikit-sikit dan alhamdulillah.. hari ni siap dah CD tu. Semuanya memerlukan 2 keping dvd, satu utk video dan satu lagi utk gambar.

Kandungan CD:
1. DVD 1: video format DVD sepanjang 1jam 9 minit (jai akan cuba buat supaya bleh di play kat tv dvd player). Video ini merangkumi perjalanan pengalaman kita di IPIK dan tidaklah mengandungi kesemua koleksi gambar dan video, yang terpilih ja ada di dalam video ni. Pembikinan video ni mengambil masa yang panjang, dan Jai minta maaf sekali lagi atas segala keterlewatannya.
Ni beberapa snapshots buat tatapan: menu pada dvd format

opening pada video tersebut

2. DVD2: Data-dvd ada gambar2 yang raw punya.. yang ni complete dan boleh dihantar ke kedai gambar untuk dicuci. Juga mengandungi video2 kecik. Asalnya koleksi gambar dan video ni ada 8gig, setelah dibuang yang tak perlu, tinggal 5gig, masa tu kita masih ada kissm lagi. La ni tinggal 4.6gig ja saiz dia.. bila korang semua tengok nanti, mungkin ada kaitan, dan mungkin tiada kaitan, tapi mungkin yang tiada kaitan tu berkaitan dengan orang lain. Jadi jai kena fikir kebarangkalian tersebut.

ps: laptop jai problem masa burn cd/dvd. sbb drive dia buat hal, nak reformat tp tak sempat lagi. jadi nak burn cd/dvd mengambil masa skit sbb kekadang bleh kekadang x leh. jai dah try uninstall dan install semula driver utk dvd drive jai.. tp masalah tetap x selesai. jd sabaq skit ya.. biaq la korang rindu dulu....

ps2: sebarang cadangan adalah dialu-alukan