feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Group K1.20 di Facebook

Labels: , ,



Salam semua...
Sebelum tu, Jai nak minta maaf sebab dah lama x update apa2 yang baru dalam blog ni... sebenarnya Jai sendiri tak dapat log in sebab akaun gmail Jai di hack oleh orang yang jahat... tapi, akhirnya Jai berjaya mendapat kembali akaun Jai,...

Berita baik buat mereka yang selalu online di Facebook.. Jai dah create group kita dalam Facebook... jadi boleh la kita keep in touch di sana,...

Bagi yang belum mendaftar, sila daftar kan diri anda di Facebook.

Bagi yang sudah mempunyai akaun, bleh ke link group kita di sini: K1.20 PKLI IPIK 2008.

Jom arr join bagi meriah! Jumpa di sana...

Yang blog sini lak, insyaAllah jai cuba update kan ... tp jangan la harapkan Jai sorang ek... korang pun dilantik menjadi penulis bersama... jadi jom arr sama2 menulis di blog kita....

Sesiapa yang nak jadi penulis bersama di blog ni, tapi hari tu tak sempat bagi emailnya pada jai, boleh bagi email pada jai... nnti jai invitekan....