feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda rasa anda cukup pantas?

Labels:

Picture taken from Typing Test


Cuba setakat mana pencapaian anda. Hanya taip semula perkataan yang diberikan. Anda rasa anda cukup pantas? Antara perkataan yang sering digunakan! setiap kali anda cuba memecah rekod, anda akan alami peningkatan yang menakjubkan :)

Jom cuba uji kemahiran anda menaip dalam bahasa melayu dan inggeris..

http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/

http://speedtest.10-fast-fingers.com/



ps: boleh juga diguna untuk latihan kemahiran menaip!!

Polis wanita Iran

Fuiyoooo..panjat dinding beb!

Tembak jgn tak tembak!!!

Kamilah wanita alaf baru...








Siapa kata Muslimah tidak boleh lakukan aktiviti lasak. Dengan pakaian yang sesuai, muslimah pun boleh..lihatlah aktiviti panjat dinding tu..Agak-agak kat Malaysia ni, boleh ke buat camnie... Salute la...klu aku blm tentu blh wat....



Kuih Bakar Special

Sebotol : RM10 (kuih bentuk daun)
Sebotol : RM5 (kuih bentuk bunga)



Kuih Bakar untuk hantaran (1 ketul : RM0.60)
Selalunya satu mangkuk hantaran ada 28 ketul kuih....(ni contoh jer...kotak not included la...)


Kawan2....kuih ni tradisi keluarga kitorg tau! turun-temurun....so resepinya memang dijamin tulen you....nila kuih yg Pn Habsah tuntut kt aku resepinya ms konvo hr tu...aku ingt dia dh lp...maklumla dr kta prktkum lg dia dh mtk,punyalah lama dh....sorila Pn, klu nk resepinya knala byr pengKerasnya...hehe.....so, pd sesapa yg teringin nk order, contactla aku....
Alamat : 50A Kampung Jalong
31100 Sungai Siput (U)
Perak Darul Ridzuan
Telefon : 05-5971121 @ 012-4563852


Karnival Permainan Pendidikan Khas

Ni la team Daerah Kuala Kangsar, naib johan Negeri Perak....alhamdulillah.............




Ketua Sektor ni tau!!!
Sempat g posing mak cik ni....p men tetap semangat!!!!





Kejor yong kejor.......




Salam...kwn2 sekalian..bulan 4 yg lps aku mewakili daerah Kuala Kangsar dlm permainan bola jaring tau..mstla bl jrg xkn bl sepak plk kn?hehe...punyala byk team..ada 9 daerah kt Perak ni maka adaler 9 team gak..gentar gak nk lwn ni.sll bw bdk2 men cheewahh kemain...punyala dengan riak dan bangganya, ckp pe nk takut kt bdk2..p bl kt yg nk lwn, br tau langit tinggi ke rendah...kecut perut diwatnya...ms kt game ni aku tjmpa hero hindustan kt kls K.20 tau..siapa lg Hritik Roshan Poobalan la.....game 1st pn bermula...dhla jd team ptma yg men...dgn Batang Padang...menang beb! 10-1...alhamdulillah...oppss!! lp nk crt, aku jd C (center) pnt gak bb 1 pdg aku round...lwn punya lwn, sp la sgka dpt msk final....ms final lwn dgn team LMS...p nasib xde, ktrg klh 14-12...GS (goalshooter) dia tinggi mcm galah...hehe..p xpe team ktrg dpt pujian sbnrnya dr team lain n pihak penganjur sendiri bb jd team plg clean main...main ok, mlt pn ok...xla maki2 reff bl klh mcm team lain...ms klh 2, ktrg bknnya mrh2 ke, mk msm ke p gelak bagai nak rak...team lain pn heran tgk ktrg....bkn pe, men kenala have fun kn?watpe nk msm2 mk....p kngn ms game 2 mmg best....dpt kwn2 bru...yg pntg ms mjls penyampaian hadiah, Ketua Sektor tau yg bg...seronok punya seronok xsedar smpi hilangla casing kamera kesayangan aku...seb bek kamera xhilang bb ms 2 tgh bgmbar sakan...tau jela aku klu bb bgmbar kn? p xpela, blh beli lain..pengajaran yg aku dpt ms game ni..enjoy2 gak p jgn smpi lp dr..hehe...kt cni aku ada sertakn gak gmbr2 ms game...p niat di hati bukanla nk show off tau! just nk share rs gembira....